Laagerdunud veiseliha on liha, mis on mitu nädalat kuivanud riputatuna riiulil, spetsiaalselt kontrollitava kliimaseadmega jahutites. Selliseks protsessiks sobib ainult kõrgekvaliteetne veiseliha, milles on suur, ühtlaselt jaotunud rasvasisaldus. Meie poolt kasutatavate marmorjate veiselihadega on see võimalik. Peamiseks efektiks laagerdumise juures on liha naturaalse maitse kontsentratsioon ja küllastumine, mis muudab liha tekstuuri pehmemaks. Parim mahlakuse ja maitse kombinatsioon saavutatakse 21 kuni 29 päevaga.
Selline protsess muudab veiseliha kahel viisil. Esiteks aurustub lihast niiskus, mis loob suurema loomuliku maitse ja aroomi kontsentratsiooni. Teiseks murravad liha enda ensüümid lihaste sidekoed ja selle tagajärjel muutub liha pehmemaks. Selle tehnoloogia kasutamisel liha kaotab 40 kuni 60% kogumassist.
Meie pakume teile USA läbikasvanud veiselihast, 21 päeva laagerdunud:
Rib-eye steik 250 g | 52.50 | |
New-York steik 250 g | 48.50 |