Tere!
Meil on rõõm tutvustada teile GOODWIN The Steak House interneti-versiooni!
GOODWIN The Steak House on ainus klassikalise Ameerika liharestorani kogemustel ja traditsioonidel põhinev restoran Baltimaades ja Skandinaavia riikides. Selle Eesti jaoks ainulaadse restoraniprojekti algatajateks on oma ala asjatundjad, kes teavad täpselt, missugune peab olema üks TÕELINE liharestoran. Selle kontseptsiooni pikaajaline tundmaõppimine Ameerika Ühendriikides ja Austraalias – riikides, mis on tõelise biifsteegi kultuuri rajajad, riikides, kus liharestoranid kujutavad endast rahvuslikke kultussümboleid, – võimaldab meil täie kindlusega väita, et meie pakutav ei jää millegi poolest alla originaalsele Ameerika liharestoranile ning sisaldab kõiki selle nõutavaid atribuute. Esimese GOODWIN liharestorani avasime me 2009. aasta märtsis Tallinnas, et igaühel teist oleks võimalik osa saada meie kirglikust biifsteegi armastusest.
GOODWIN on loodud inimesele, kes armastab liha. GOODWIN restorani armastavad nii külastajad, kes tulevad siia biifsteeki nautima, kui ka kõik meie töötajad, kes on siia tulnud, et valmistada teile päevast päeva teie lemmiktoitu ja tuua teieni selle marmorja liha kordumatu maitse. Kõik GOODWIN töötajad – kokad ja ettekandjad, juhatajad ja tehnilised töötajad – on eelkõige suurepärased lihaasjatundjad. Liha ei salli diletantlikkust. Parimatest parima marmorja liha valmistamine ei ole lihtne. Selleks, et saaksime kostitada teid parimate biifsteekidega, peab liha läbi tegema pika tee. See, kas liha satub meie söeahju või mitte, sõltub kõige pisematest üksikasjadest: missuguses maailmajaos tulevane biifsteek sündis ja kasvas, mida ta sõi ja jõi ning kuidas ta pakendati ja restorani GOODWIN saadeti. Meie biifsteegid on valmistatud üksnes maailma parimast, Austraalias ja USA-s kasvatatud lihast, mille ideaalseks valmistamiseks kasutame me ainulaadset söeahjus küpsetamise tehnoloogiat. Me teame oma biifsteekidest kõike – kus ja kuidas on veised kasvatatud, kuidas on nende liha säilitatud ja meile toimetatud, kuidas tuleb biifsteeke valmistada ja millega koos serveerida. Lisaks sellele armastatakse restoranis GOODWIN külastajaid, sest tõelise meistri jaoks ei ole suuremat rõõmu kui oma teadmiste, kogemuste ja tööviljade jagamine. Me ei lipitse oma külastajate ees, ei püüa neid meelitada Texase dekoratsioonide või roogade peenutsevate nimetustega ega jutusta väljamõeldud lugusid oma kulinaarsetest vägitegudest. Me peame oma külastajatest lugu ja jagame nendega parimat mis meil on – meie biifsteeke. Meie menüü koostamisel on arvestatud tõsiste lihagurmaanidega. Kõik road on valitud just selliselt, et miski ei takistaks teid toitu nautimast. Öeldu kehtib ka joogikaardi kohta.
Restorani GOODWIN edu põhineb nii ratsionaalsetel eelistel, milleks on parimast veiselihast asjatundlikult valmistatud biifsteegid, kui ka kontseptsiooni emotsionaalsel koostisosal, mis sisaldub juba liharestorani nimetuses. Sõna GOODWIN tuleneb vanainglise sõnast „go-dwine”, mis algselt koosnes kahest iseseisvast sõnast: „go-d” oli tõlkes „hea“ ja „wine“ tähendas sõpra. Üldiste keelereeglite kasutuselevõtuga omandas Goodwini nimi meile tuntud kirjapildi (üksikasjalikumalt saate meie nimetusest, selle päritolust ja sügavamast tähendusest lugeda meie kodulehelt www.steak.ee). Kõik Goodwini külastajad, kes armastavad liha ja meie valmistatud biifsteeke, on meie sõbrad; samuti on meie sõbrad kõik liharestorani töötajad, kes neid biifsteeke valmistavad ja serveerivad.
Liharestorani kultuur Goodwini moodi on rajatud kolmele põhimõttele, milleks on lihakultus, veinikultus ja külastajakultus. Lihakultus väljendub erilises lähenemises biifsteekidele alates liha valimisest kuni selle valmistamistehnoloogiani. Veinikultuse all mõistame professionaalset lähenemist veini valimisele: me teame veinidest kõike ja pakume oma biifsteekide juurde just neid veine, mis siia kõige paremini sobivad. Külastajakultus on meie külalislahkuse aluseks. Me tunneme ja armastame oma külastajaid ning loome neile kõige mugavamad tingimused. Restoranis GOODWIN pakub külastajale naudingut iga üksikasi: söök, jook, muusika, teenindus ja külalislahke õhkkond. Me oleme kindlad, et olles meie biifsteeke kord juba proovinud, oskate te tõeliste biifsteekide omapära ka edaspidi hinnata ja saate meie alaliseks külastajaks ja sõbraks.
Veel kord tere tulemast!
Lugupidamisega ,
Natalja Tuncay, Restorani Manager