Restoran Goodwin Steak House kutsub oma vanu ja uusi kliente uutmoodi üritusele – hariv õhtusöök peakoka Jevgeni Karnaukhovi ja kaaspeakoka Lennart Suur-ega «Marmorliha saladused»
29 novembril ,kell 19.00
Programmi algul saate lähemalt tuttavaks peakoka ja kaaspeakokaga, kes räägivad Teile steikide eriliikidest, nende eripäradest ja erinevustest, ning ühtlasi vastavad ka küsimustele. Te saate teada kuidas valida steiki, milline küpsusaste neile vastab, mis on “marmorliha”, “laagerdumine”, millised on lihaveiste ligiid, ning millega neid toidetakse.
Iga roa juurde käib pokaal veini, ning veinist räägib omakorda sommeljee.
4 - käiguline menüü:
Goodwini boeuf a la tartar
Rostbiif veise välisfileest, miks salatiga mee-sinepi kastmes
Ribeye steik, kartulipüree dorblu juustu ja Goodwini punase veini kastmega
Pistaatsia crème brulee, serveeritakse pistaatsiapähkli jäätisega. Kohvi või tee.
Osaluse hind 49 eur
Kohtade arv on piiratud
Ürituse kestab 1,5 – 2 tundi. Loeng toimub eesti keeles.
Ürituse kohtade broneerimiseks võtke meiega ühendust elektronposti info@steak.ee teel või helistage telefonil +372 6615518.
NB! Restoran Goodwini püsiklientidele kehtib kliendikaardi allahindlus.
NB! Hilinenud külalised jäävad juba serveeritud roogadest ilma.