GOODWIN The Steak House eelroog
Balti mereannid olevikust
Suitsutatud siia-, lõhe-, kohafilee toorjuustu ja küpsetatud peediga.
Käesoleval ajal kasutatakse Eesti köögis kohalikku kala, millest kõige populaarsemad otsustasime suitsutada oma retsepti järgi antud roas.
GOODWIN The Steak House pearoog
Marmorjas Austraalia striploin tulevikust
Söeahjus küpsetatud steik porgandikreemi, mandlikartuli ja Goodwini veinikastmega.
Alates esimese Goodwini avamisest jälgime kindlalt oma konseptsiooni. kuid samas pidevalt arenedes mistõttu ka meie tulevik on steik.
GOODWIN The Steak House magustoit
Kama ja kaerahelbed minevikust
Piimazelee kamast, värsketest marjadest ja vaniljest koos tervetest kaerahelvestest valmistatud küpsiste ja jõhvikamoosiga.
Minevikus leidusid meie esivanemate laudadel tihti magustoidud kamast ja kaerahelvestest. Otsustasime meelde tuletada neid maitseid ja lisasime sinna juurde kohalikust jõhvikast moosi.
Kolmekäigulise Toidufestivali menüü hind on 28 eurot inimese kohta. Palume kindlasti laud eelnevalt broneerida .
Pakkumine kehtib 12.04.2018 - 22.04.2018